Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, akla yatkın fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı; anatomi esenlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet derunin tercih edilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların amelî tahliye olmalarını sağlamlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapıları kullanma yerına bakarak, rengine bakılırsa ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması hordaki gibidir

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu görev barkodlu belge sahibi kurumların ortaklaşa iş ile e-Mevki Kapısı enfrastrüktürsı üzerinden sunulmaktadır.

Not: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi Yangın Kapısı ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page